2. Evenementen Dordtse December Dagen

Dordtse December Dagen

Sfeervol genieten in de Dordtse binnenstad

Van 9 december tot en met 8 januari is het genieten in het centrum van de stad tijdens de Dordtse December Dagen. Lekker uit eten bij de Dordtse horeca, shoppen voor cadeaus en extra veel lichtjes zorgen voor gezelligheid en sfeer tijdens deze donkere dagen. We pakken extra uit; de Dordtse binnenstad is een cadeau op zich. Zowel binnen in de winkels als buiten op straat.

De Dwaalspoor lichtjes wandelroute is het hoogtepunt van de Dordtse December Dagen. Dagelijks van 17.00 -22.00 uur te bewonderen in de historische binnenstad (m.u.v. 25 en 31 december). Maak een reis door de tijd bij twaalf locaties met prachtige lichtprojecties. Dit jaar beleef je de decembermagie ook weer vanaf het water met de avondvaarten van het Klein Schippersgilde. 

De sfeervolle (winkel)straten met prachtige verlichting, diverse activiteiten voor het hele gezin en niet te vergeten alle gezellige kerstbomen verspreid door de binnenstad maken het geheel af. Bezoek de gezellige winterpleinen in de stad en laat je verrassen door diverse Dordtse ondernemers. Natuurlijk heb je bij alle winkels de hele decembermaand de tijd om rustig je kerstcadeaus uit te zoeken. Heb je iets moois gevonden? Laat het gratis omtoveren tot een topcadeau bij één van de gratis inpaklocaties. 

Op zondagavond 11 december trappen we af met Scrooge Live, rond 20.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1. De musical staat natuurlijk in het teken van Kerst, en er is ook aandacht voor Nationaal Fonds Kinderhulp. Tijdens de Dordtse December Dagen staat dit goede doel centraal en kan men een bijdrage leveren. Want wat is een mooiere kerstgedachte dan het steunen van kinderen die leven in armoede? 

Kijk voor het laatste nieuws op dordtsedecemberdagen.nl en volg de Dordtse December Dagen op facebook en instagram om van alle ontwikkelingen op de hoogte te blijven!