3. Evenementen Dordtse Decemberdagen

Dordtse Decemberdagen

Sfeervol genieten in de Dordtse binnenstad

Van 15 t/m 31 december was het centrum van de stad het decor van  de Dordtse Decemberdagen. Lekker uit eten bij de Dordtse horeca, shoppen voor cadeaus en extra veel lichtjes zorgen voor gezelligheid en sfeer tijdens deze donkere dagen. We pakken extra uit; de Dordtse binnenstad is een cadeau op zich. Zowel binnen in de winkels als buiten op straat.

De Dwaalspoor lichtjes wandelroute is het hoogtepunt van de Dordtse Decemberdagen. Van 15 t/m 30 december dagelijks van 17.00 -22.00 uur te bewonderen in de historische binnenstad (m.u.v. 25 december). Maak een wandeling langs diverse locaties met prachtige lichtprojecties. Dit jaar beleef je de gezellige decembersfeer ook weer vanaf het water met de avondvaarten van het Klein Schippersgilde. 

De sfeervolle (winkel)straten met gezellige verlichting, diverse activiteiten voor het hele gezin en niet te vergeten alle kerstbomen verspreid door de binnenstad maken het geheel af. Bezoek de knusse wintertuin in de stad en laat je verrassen door Dordtse (horeca)ondernemers. Natuurlijk heb je bij alle winkels de hele decembermaand de tijd om rustig je kerstcadeaus uit te zoeken. 

Kijk voor het laatste nieuws op dordtsedecemberdagen.nl en volg de Dordtse Decemberdagen op facebook en instagram om van alle ontwikkelingen op de hoogte te blijven!